• Arkiv

Apatiskt hyckleri!

Det är skratträttande och inte minst patetiskt att se förälder till de apatiska barn i T.v. n.

Vad har de att gnälla över? Jag blir illa berörd vid detta hyckleri. Att dem ens vågar lära sina barn bli apatiskt. De lever ju i världens humanaste land!

Å andra sida, borde medier veta bättre. I och med att de visar detta, uppmuntrar medier andra barn till att bli apatiskt, det som vår kära och sakkunnige migrationsminister uttrycker gång på gång. Ministern vet vad hon talar om, eller hur? Vi (Sverige) vill väl inte ha någon epidemi i landet, eller?

I och för sig jag är stolt över att ha apatiska barn i Sverige och det lär öka med tiden. Jag är stolt över att detta fenomen bara finns i Sverige (enligt ministern förstås).

Fattar ni inte att vi i Sverige, är bäst i världen på att psyka ner barn! Det är väl något att vara stolt över, eller hur!? Vi delar ju ut Nobel pris. Vi har ju hög andel akademiker. Klart ska vi vara bäst på ett och annat i världen!

Ålderdomsomsorg, barnomsorg, sjukvården, tandvården, psykvården, biltullar … Vart är vi (Sverige) på väg? Ändå har vi tur att sossarna bestämmer, tänk om det skulle vara folkpartiet med sina utlandsfödda medlemmar!

När ska minoritet diskriminering bekämpas? När för jag inträde till någon (var som helst) nattklubb ;-?

Skriven 2005-05-30

//Vid den tiden anmälde jag migrationsminister för ”hets mot folkgrupp” som lades ner då det var ”mediers fel att sprida ministerns ord”!? Gott skratt över svensk diktatur.

Nu är mina barn gisslan av staten för att tysta mina ord … lycka till vill jag bara säga.

Arkiv

Iran, svensk koloni?

Moder Svea!

Apatiskt hyckleri!

Barnkonvention!

”Pella” ett varumärke?

Är kungen kurd?

Sååå politisk inkorrekt!

Warning: Undefined variable $footer_widget_setting in /customers/9/e/4/kimyana.se/httpd.www/wp-content/themes/enfold451/footer.php on line 203