• Arkiv

Är kungen kurd?

Härom veckan fick prinsessan Victoria välja antingen kungariket eller pojkvännen. Hon valde förstås kungariket med all dess bekvämlighet. Ett mycket svårt val.

Men jag trodde det bara var kurder, turkar, och araber som bestämde över sina döttrar. Vart är alla de fina kvinnoorganisation verkande i Sverige som vill befria muslimska tjejer? Vart är glöm aldrig ”Pella och Fadima” organisationen? Var är den poliskvinna (hjältinnan!!!?) som smugglade ut Pella’s syster från Turkiet? Och befriade henne från det kurdiska kvinnoförtrycket? Förresten, var är ROKS.

Ohhh Ja; hon (kronprinsessan) är inte muslim. Det är bara muslimer som inte får bestämma över sina små prinsessor och kungariket. Kungen vet bäst vad som är bra för hans lilla prinsessa men vad vet den vanlige knegaren till kurd.

Den stackars kurden vet att hans lilla prinsessa vid 20 års åldern inte kommer att bli accepterad av det kurdiska samhället om hon härjar runt i tonåren.

Samma sak gäller för prinsessa Victoria som inte blir accepterad i sin lilla krets om hon gifter sig med sin Daniel.

Den analfabete kurden (precis som kungen) vet att livet är 70 långa år, inte bara två – tre. Den stackaren vill inte uppfostra ett bittert manshatande feminist. Hur annars har ROKS kommit till? Tror ni de var accepterade av sitt lilla samhälle?

Så, hur många såna dysfunktionella individer är beslutsfattarna beredda att spotta ut? Så, i detta härliga demokratiska land, låt föräldrar uppfostra sitt barn på det sätt de vill och kan i alla avseende.

Hur lärd eller intelligent än ni tror ni är, glöm inte det fakta att ingen bryr sig om andras barn så mycket som man bryr sig om ens egna. Det är då vi kan se en minskning av meningslöst våld bland annat.

Det krävs förstås mer än bara en natt. Ni med ert syntetiska intellekt har förstört mycket och länge.

 

Jag skrev detta nån gång under 2005

Arkiv

Iran, svensk koloni?

Moder Svea!

Apatiskt hyckleri!

Barnkonvention!

”Pella” ett varumärke?

Är kungen kurd?

Sååå politisk inkorrekt!