• Arkiv

Moder Svea!

Sverige berövar oss svenska medborgare med annat ursprung allt vad än mänskliga rättigheter innebär.

Jag vill inte vara tjatig och beskriva om var enda kränkning. Jag nöjer mig med en lista, känn er fri att fylla i tomrummet.

  1. Arbetsmarknaden, som är precis som på krogar. Något är alltid fel, antingen kläder, sko eller helt enkelt nyllen. Sist var det en arbetsgivare som ville ha foto??? Han var smart. Han ville inte bli lurad av dem som bytte namnet till Svensson.
  2. Den allmänna misstänksamheten hos myndigheter. Exempelvis, Tullen i Arlanda. Som bästa argument kunde hon klämma ur sig; citat ”du kommer från Iran”. 100 % av dem som kontrollerades, trots den gröna zonen, var iranier medan de andra (!!!) gick igenom.

Anarki är det rätta ordet. Ingen tillsyn. Dessutom har de fria händer att välja och vraka bland ord som Terrorist, smugglare, kriminell, och gissa resten själv. Det vore intressant att få ur de, statistiken (om det nu finns ett sådant bland totalt maktmissbruk och ingen tillsyn) om hur många terrorister, smugglare eller kriminella har de haffad år 2004 just från Iran, och jämföra det med andra länder. Jag fick inte tag i en sådan, försök själv.

  1. Sport. Allt det finna och tillit, orden sport medför med sig kan du lägga det negativa ”O”et framför, då har du innehållet av Taekwondo i Sverige, med total uppbackning av riksidrottsförbundet.
  2. Men att bli berövad över friheten av att vara med sin livspartner är det värsta jag kan komma på. I dagens Stockholm behöver man vänta i 18 månader (den egentliga väntetiden är 24 månader) på en ytterst kränkande intervju. Och det lär öka. Då är det fräck och oförskämt att kritisera Danmark över deras äktenskap politik. De har åtminstone lagstadgat den. I den fria Sverige är detta datum relativt.

Jag köper U.S.A.s definition av demokrati, deras senaste tvång export, och vill utnyttja min yttrandefrihet att jämföra den svenska regeringens agerande med Darfurs etniska utrensning.

Den fria moder Svea berövar sina barn, deras självkänsla, självrespekt, självförtroende…

2005–06–01

Vardaglig kränkt medborgare

Arkiv

Iran, svensk koloni?

Moder Svea!

Apatiskt hyckleri!

Barnkonvention!

”Pella” ett varumärke?

Är kungen kurd?

Sååå politisk inkorrekt!