• Arkiv

Sååå politisk inkorrekt!

Varje gång pratstunden i kafferummet dras åt kvinnofrågor, sjunker jag sakta men säkert i min stol, för att jag vet vad mina arbetskamrater tror om våra (mellanösterns och muslimska) åsikter om den saken, även om jag aldrig uttryckt mig om detta. Jag är ju från Iran och muslim. Behöver jag säga mer för att du ska förstå vad jag menar? Då är väl saken klar att jag tycker, kvinnor passar bäst i köket, eller?

Det blir ännu roligare när det är tal om homosexuella, jag nöjer mig inte av att bara sjunka i min stol, för den saken kräver att man glider under bordet.

I dagens Sverige blir man lynchade för både det ena och det andra och vi svenskar med utländsk bakgrund står för den mesta lasten, speciellt vi muslimer från Mellanöstern.

Ironisk nog i dessa frågor tycker de främlingsfientliga grupperna att vi är deras allierade. Vad hemskt. Vi blir utnyttjade även av dem. Som om det inte vore nog med alla de politiska partierna under valveckorna.

… och nu kvinnofrågor:  Under alla dessa år i Sverige har jag inte kommit underfund med, vad det är som jag har men inte vill dela med kvinnor! Till och med kroppsligt låter jag de ta del av mig. Men ärligt talat vad är det som män gör, som inte kvinnor kan göra det bättre? Dricker män sprit, så tål de mer. Springer män fort, så gör de det snabbare. Studerar män, så är de duktigare på att plugga …

Det är inte en enda grej jag kan komma på som kvinnor inte kan göra med mer entusiasm. Även på att ”hata” är de bättre än vi män. Det var här om veckan som ROKS sa alla män var djur, och frågade till och med ”Vad tycker du?” Vågar du tycka något annat? Så, vad är det de är ute efter???

Jag tycker nu är det dags för oss män (alla kategorier) att ta till aktion och bilda en förening som Al Bundy (våra värsta år) gjorde ”NO MAM förening”.

I och för sig, jag som svensk/utlänning är van vid att lämna företräde till andra. Men ”come on Gais” är det inte dags att sätta oss i Carl Gustav den vem vet vad med slogan ”ta vad ni vill, lön, jobb, barnen …” bara lämna oss i fred och rör inte sportkanalen.

Jag personligen vill ta med mig min fåtölj till torget och ha ölen i ena handen och fjärrkontrollen i den andra. Låta strumporna ligga mitt i rummet, eller låta pizza boxen ligga där den är i veckor… Ta vad ni vill men tjata mindre Bitch (eller älskling om du vill slippa våldtäktsanmälan).

Jag skrev detta någon gång 2004/2005

Arkiv

Iran, svensk koloni?

Moder Svea!

Apatiskt hyckleri!

Barnkonvention!

”Pella” ett varumärke?

Är kungen kurd?

Sååå politisk inkorrekt!